Betalen

Welke betalingsmethoden accepteert Worthumb.com?

Geaccepteerde betalingsmethoden zijn als volgt. Ondersteunde betalingsmethoden worden dienovereenkomstig weergegeven op de afrekenpagina.

Is betaling veilig op Worthumb.com?

Ja! We nemen beveiliging zeer serieus en onze servers zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Onze servers voldoen aan PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Veilig winkelen.

Worthumb.com zal je nooit een e-mail sturen vanaf een andere domeinnaam. Al onze e-mails eindigen op @worthumb.com

We sturen je nooit betalingslinks binnen een e-mail/WhatsApp en vragen je om betaling. Al onze betalingen verlopen via onze website https://worthumb.com terwijl je een bestelling plaatst.

Neem contact met ons op als je ongebruikelijke e-mails ontvangt waarin je wordt gevraagd om te betalen.

Alle details over jouw betaling vindt je in Mijn Worthumb.com

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Je kunt de status van jouw geretourneerde bestelling controleren op My Worthumb.com. Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, wordt jouw terugbetaling gestart.

Je ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging. Je krijgt binnen 5-10 werkdagen terugbetaald. Betaling wordt op dezelfde manier gedaan die is gebruikt bij het plaatsen van een bestelling.

Waarom wordt mijn kaart niet geaccepteerd als ik wil betalen?

De meeste creditcards hebben 3D-beveiliging die moet worden geactiveerd zodat je online een aankoop kunt doen.

Als je niet zeker weet of de 3D-beveiliging voor jouw creditcard geactiveerd is of niet. Neem a.u.b. rechtstreeks contact op met jouw bank.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, maar mijn creditcard / bank is gesloten!

Restituties kunnen alleen worden teruggestuurd via de oorspronkelijke betaalmethode die in rekening is gebracht. Het is niet mogelijk om een ​​terugbetaling naar een andere bestemming te sturen (b.v., een andere kaart of bankrekening).

Restituties voor verlopen of geannuleerde kaarten worden afgehandeld door de kaartuitgever van de klant. In de meeste gevallen, bijgeschreven op de vervangende kaart van de klant. Als er geen vervanging bestaat, de kaartuitgever levert de terugbetaling gewoonlijk aan de klant via een alternatieve methode (b.v., cheque of bankrekening). 

Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd afhankelijk is van jouw bank. Dit kan oplopen tot 30 dagen. Heeft je nog vragen? Neem met ons contact op.

Waar vind ik mijn factuur?

Alles over jouw account is te vinden op Mijn Worthumb. Hier vindt je alles over jouw bestelling(en). Heb je toch een originele factuur nodig? Neem met ons contact op. We helpen je graag verder.

Kan ik mijn factuur wijzigen?

Het is niet mogelijk om jouw factuur te wijzigen. We kunnen geen wijzigingen meer aanbrengen nadat de bestelling is bevestigd. Je kunt jouw bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Contact opnemen

We hebben ons best gedaan om je de nodige informatie over jouw bestelling(en) te verstrekken. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. We gaan je z.s.m beantwoorden.