Retourneren

Wat is ons retourbeleid?

Wij staan ​​tot jouw dienst. Als je niet 100% tevreden bent met jouw recente aankoop, ben je van harte welkom om de producten in originele staat terug te sturen voor een volledige terugbetaling.

Voorwaarden & Voorwaarden Artikel 7.5

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@worthumb.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Moet ik betalen bij retourneren?

Om in aanmerking te komen voor retourenring, moet jouw bestelling ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Neem voor het retourneren van jouw product altijd eerst contact met ons op. De verzendkosten komen dan wel voor jouw rekening. Wanneer het product door ons in ongebruikte en onbeschadigde staat en in de originele verpakking is ontvangen, betalen wij jouw aankoop terug.

Afhankelijk van jouw bank duurt de terugbetaling 5-10 werkdagen.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

Zorg er altijd voor dat je onze instructies opvolgt wanneer je het product naar ons terugstuurt. Wanneer we het product hebben ontvangen, ontvangt je een bevestigingsmail en wordt jouw bestelproces bijgewerkt naar Retour Ontvangen

We inspecteren het product en zodra de inspectie is voltooid, doen we een terugbetaling. Meer informatie over terugbetalingen.

Kan ik verkoopartikelen retourneren?

Je kunt verkoopartikelen retourneren die zich in hun originele staat bevinden. Elk product dat je koopt, heeft duidelijke informatie over ons retourbeleid.

Kan ik een product ruilen?

Ja als je een ander artikel hebt ontvangen dan dat je hebt besteld. In alle andere gevallen is ruilen van worthumb.com artikelen niet mogelijk. Natuurlijk kan je dan wel jouw bestelling retourneren (De verzendkosten zijn voor jouw rekening). Neem voor het vervangen van jouw artikelen contact met ons op.

Wat is het retouradres?

Neem alstublieft altijd contact met onze klantenservice voordat je een artikel retourneert.

Contact opnemen

We hebben ons best gedaan om je de nodige informatie over jouw bestelling(en) te verstrekken. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. We gaan je z.s.m beantwoorden.